Altafulla amb tota la il·lusió

30/11/09

Diumenge 6 de desembre, a la Sala de Plens, acte de celebració de la Constitució: conferència – col•loqui sobre el “Futur sistema electoral a Catalunya”, per Carles Castro, l’analista de la Vanguardia, censat a Altafulla. A la una del migdia hi som convidats!

El C.D d’Altafulla ja suma 11 punts al tercer grup de la segona regional. Guanyà 4-1 el Segur a casa, amb dues accions fulgurants del retornat crack Juanjo Asencio i ha empatat 1-1 amb el Bellvei a domicili.

Va de canvis de criteris i missatges d’acord amb el canvi de rol i de posició al Ple:

Al darrer Ple la regidora d’AUPA, la més “preparada” actriu de la mensual representació transmesa per la 107.4 fm, va assumir el nou paper de gran defensora del “Consell de Participació” (CP) en l’elaboració del pressupostos. Cal fer memòria i fer avinent algun secret: quan entrà al Govern sorgit de la moció de censura, el nostre regidor hagué de forçar una votació del nou equip per tal que els grups de l’oposició disposessin d’espai, (el de l’entrada a l’esquerra que havia ocupat la policia municipal). La regidora d’AUPA s’oposava a aquest dret de l’oposició que tampoc el Govern d’ABG – el gran impulsor del CP, un cop en minoria – va decidir / desplegar tot i constar en el programa del primer govern. El nostre regidor en fou l’impulsor dins ambdós governs, però només el Nou amb JM.Gené com a alcalde, mercès a la majoria - que no unanimitat - dels seus membres

Heus ací aquestes afirmacions dins un debat d’Hisenda al Ple: “l’ajuntament ha d’assumir la responsabilitat de cobrir la despesa corrent municipal i, per aquest motiu, s’ha de fer la proposta d’incrementar el tipus aplicable de l’IBI del 0,85 al 0,9 per a poder fer front, d’alguna forma, a aquest dèficit de cara a l’any …..” “la situació és la que és i s’ha de pagar el capítol I de les despeses de personal”. Canviem “incrementar” per “mantenir” i estarem al debat d’aquesta tardor de 2009 per a l’equilibri pressupostari de 2010. N’endevines l’autor de tan lògiques, clares i evidents afirmacions? Doncs sí el senyor Alcalde de nou mesos Francesc Farré d’ABG. Ple del 23 d’octubre de 2007.

Una altra afirmació plena de vigència, menys per al seu autor, que de regidor de govern no massa brillant ha passat a opositor gregari, trencar l’equidistància ambidextre tan pròpia del seu partit, ai tan partit: “ Des de la Gerència del Centre de Gestió Cadastral ens han afirmat que tot el procediment de revisió dels valors que s’ha portat ha estat correcte i que per a poder variar alguns valors cadastrals únicament quedaria la via de la modificació del POUM”. Paraules del qui per tercera legislatura n’és el regidor únic d’ERC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.