Altafulla amb tota la il·lusió

7/4/08

Moció de Censura: Ple molt tens i massiu d’assistència

Aplaudiments de les minories del govern destituït i del nou bloc al Nou Govern, amb crits localitzats i exhibint el darrer gran titular del butlletí d’ABG els del sector perdedor de la moció de censura; fins i tot un exaltat exregidor de la primera legislatura de TGN disfressat amb una màscara antipodors. La majoria dels assistent, drets, silenciosos i expectants. Nodrida representació d’ICV (parlamentari Pi) i EuA (parlamentari Miralles i director general Fèlix Cantorné) i màxim arropament del PPC a la seva nova regidora del Nou Govern.

Gené improvisa un parlament des de dins de l’estat d’ànim i pensaments, com el Joan Spuch i la Conxita Navarro. Farré mora matant i titlla el nou govern de “comèdia d’interessos”. J.M.Pérez compara Farré amb Boabdil i Alasà, la moció i el nou govern amb “una samfaina”. Eva Martínez i el regidor de PAU llegeixen uns respectius acurats textos.

Selecció de frases del Nou Govern a la Moció de Censura:
“S’intoxica i es maldiu”. “Hem de tramar les relacions socials de l’Altafulla diversa i dispersa” “El temps ho cura tot” (J.M.Gené)
“No reconèixer els errors demostra feblesa” (Eva Martínez)
“Ës un moment desagradable”. “No han sabut guanyar al camp de batalla” (J.M.Pérez)
No han sabut mantenir la unitat dins l’equip de govern. No han estat oberts ni dialogants” (Conxita Navarro)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens podeu fer arribar el programa de govern?

Gràcies

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.