Altafulla amb tota la il·lusió

11/4/08

Farré pressiona perquè Jano Francino Jr. sigui exclòs al Fòrum d’Altafulla ràdio d’aquest dimecres

Spuch es demarca públicament del text i l’actitud d’ABG+ERC
Tant el nou Alcalde / President del Patronat de MMCC com el professional a cura de la direcció de la ràdio municipal van ser insistentment exigits per l’exalcalde i expresident de MMCC d’Altafulla per tal que el regidor, Jano Jr., fos vetat de participar en el darrer Fòrum de la programació d’Altafulla ràdio, de dimecres de 8 a 9 del vespre.
Finalment Farré, acompanyat d’Alasà, es presentà a l’emissora, llegí un comunicat i van abandonar la seva participació al Fòrum, que sobretot havia de valorar la Moció de Censura.
El comunicat escrit anava signat tant per ABG+ERC com per CiU. Però immediatament de ser llegit pels micròfoncs i, mentre abandonaven els estudis l’exalcalde i l’exregidor d’hisenda i joventut, el regidor de CiU hi restà fent saber públicament que ell, el mateix dia al matí, havia expressat que no signava el contingut del comunicat ja que sí que es solidaritzava amb el dret de Jano Jr. a exposar, des de la 107,4 FM, la seva versió i arguments per constituir-se en grup no adscrit abandonant ABG.
El text del comunicat rebla els atacs teixits amb antologia de mentides de Farré, prou protagonistes del seu parlament al Ple de la Moció, que pot llegir-se al blog d’Altafulla Confidencial. Així el seu principal argument diu:”l’emissora municipal hauria d’evitar condicionar el primer debat amb una persona considerada trànsfuga i que a més a més no va votar la moció de censura”. Fem notar que el fet de no votar (afirmativament) la moció de censura, ni haver-la signat, vol dir que Jano Jr. no ha fet canviar el govern i que, per tant, de cap manera ha de ser considerat trànsfuga. Però Farré ja ens té demostrat abastament que com a “bon periodista” no pot consentir que la realitat li espatlli un bon titular o un atribut tan fals com feridor. La frase seleccionada pel Punt del seu increïble darrer parlament com a alcalde d’Altafulla deia:”Ves amb compte, J.Mª, amb gent ambiciosa, ressentida i un traïdor tocant a la porta”. Ja d’entrada, com destaca el Diari de TGN, Farré havia dedicat a Gené: “Vostè provoca vergonya fins i tot al seu partit”.
Del mateix El Punt (del qual la família del nostre regidor és subscriptor de sempre) que dedica tota la pàgina 8 del dia 8 d’aquest abril destaquem aquestes reflexions de la seva constant redactora política la joveneta Azahara Palomares al comentari el contrapunt:
“Com els famosos ressalts que frenen els vehicles a l’entrada d’aquest poble costaner, la política altafullenca ha anat entrebancant-se aquests mesos amb tantes pedres que li costarà molt aixecar-se”. Bona al·legoria… que caldrà tenir en compte en el projecte urgent de Redreçament…
“ (…) la moció es visqués amb certa resignació, malgrat el suport que els partidaris d’ABG van fer mostrant orgullosos el seu full, el mateix que fa cinc mesos va desencadenar, en part, la primera crisi del govern de Farré.” Bon diagnòstic metaperiodístic: una periodista adonant-se’n dels efectes polìtics de la “tasca” d’altres periodistes…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.