Altafulla amb tota la il·lusió

4/10/10

El C.D.Altafulla es queda amb deu la major part del partit i perd a casa amb el s.Jaume dels Domenys per 0-2. Només tenim un punt després de quatre jornades.

El comptes de Festes de 2010 durant l'etapa del nostre regidor:
Totalitat d'actuacions musicals de tot l'any tot: 17 mil euros. L'actuació extra de nivell, prevista el setembre de dues parelles de vocalistes de la Chatta, per valor de 3.400 e. fou suspesa pel Govern Pérez.
Reis: 1.392 e. per la Fanfàrria.
Carnaval: 1.900 e. per a les comparses + xaranga:812 e. + confettis: 240 + pa: 136 e. = 3.088 e.
Festa de l'Olla: lloguer de taules i cadires: 580 e. + 1.409 e. de Festes de juny
Dinars de Festa Major a l'Esplai: 900 e. + 1.200 e. = 2.100 e.
( Teatre Mareig de la Torre: 754 e. + 300 e. concert Badeveus)


Presentem al detall, sobre plànol dibuixat, de les 13 lloses a reposar - per escantellades - de la plaça Martí Royo i de les 3 despreses al sota escala. També hi demanem la retolació indicadora de l'accés a la Vila Closa i l'Ajuntament.

Fernando Vallespín valora la vaga de dimecres com "Cuando todos ganan":
"Ha sigut l'exhibició d'un desacord amb família
. I cadascú ha assolit transmetre al final la imatge que li corresponia per la seva posició objectiva: el Govern, el seu paper de responsable pel l'interès general; els sindicats, la representació del greuge dels més perjudicats per les mesures adoptades. Enfrontats, sí; però germans de sang.
"L'escenari ha quedat així obert per tal que l'esquerra institucional i laboral es reagrupin, "dialoguin", i puguin exhibir-se més o menys units en aquests temps de tràngols i soledat de l'esquerra.
Una victòria clara d'alguna de les parts els hauria arrossegat a una lluita fraticida de conseqüències òbvies per a la governabilitat del país i per a deixar el camí franc al triomf de l'oposició".


F.Alberoni: "Els sentiments específics de la moralitat són el sentit del deure, el sentiment de culpa, el penediment i el remordiment. Altrament, el moralista condemna, s'indigna, protesta, estigmatitza, clama justícia, càstigs exemplars. Mira sempre els altres, mai no a sí mateix.
La interiorització de la moral universal com a rectitud és una de les grans conquestes de la civilització occidental. Hi esdevenen possibles les relacions entre homes sense lleis exteriors, gendarmes per a controlar. És la base del crèdit i del funcionament del mercat. És l'únic fonament per a l'honestedat política".

Mario Vargas Llosa: "Estoy convencido de que América Latina sólo será verdaderamente democrática, sin reversión posible, cuando la inmensa mayoría de latinoamericanos esté vacunada para siempre contra la idea irracional, primitiva, reñida con la cultura de la libertad, de que sólo un superhombre puede gobernar eficazmente y con acierto a esas mediocridades que somos el resto de seres humanos, esos rebaños que necesitan buenos pastores que los conduzcan por el camino debido"


John Carlin: " L'arribada de l'anticrist portuguès a terres espanyoles podria tenir un valor a llarg termini incalculable. Pot ser que estem davant d'un fenomen que uneixi els espanyols - el pernil ibèric seria un altre, evidentment, però fins ara no h funcionat. El pas de Mourinho per Espanya podria acabar superant fins i tot les seves gegantines expectatives. Al costat de Guardiola, la virtut del qual Mourinho el dolent enalteix i expandeix, podria acabar sent el factor aglutinador nacional més important des del temps del Reis Catòlics".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.