Altafulla amb tota la il·lusió

22/6/10

Estiu cultural

La llançadora cadet Marian Blanch Morrisey, campiona catalana a Vic de disc i pes. Anirà a Pamplona als estatals.



Caps de setmana de gran oferta cultural:

diumenge, 13: a la Violeta marató folklòrica: fins a les set de la tarda passades el Xè Aplec de Sardanes "Vila d'Altafulla" i al pati de les set columnes el recital de la sacaire Rosalia Sumoy. Al matí sis sardanes de tirades acombliades per la cobla Reus Jove; a la tarda, alternant amb la Cossitània, fins a 13 de 7 tirades amb una conjunta de 10. "Altafulla" d'Isabel Medina Cantón. El concert de RoSaclia, preparatori per a la homologació oficial, oferí un ventall de balls, tocs, danses, boleros i jotes d'arreu del Principat i Ses Illes. En l'actuació conjunta amb el grup tarragoní de sacs de gemecs, la interpretació del Ball de noces tal vegada ens transportà als moments més sublims de les audicions musicals a l'amateur de les Belles Arts Altafulla (potser a l'alçada dels motets de Bach dels Scholars Barroque Ensemble, Els Camps Elisis de Gluck interpretats per Claudi Arimany, o el Clar de lluna per Hèctor Sàez-Ortuño).

Dijous, la representació juvenil del Somni d'una nit d'estiu pel grup de 3r i 1r de l'Institut.

Divendres, 18, sopar i mostres de tallers de sevillanes i balls (show) de l'Ateneu de Dones. Tornà l'emissió regular de la nostra 107.4

Diumenge, concert de final de curs de l'escola de Música. Avançant el Dia de la Música: Violeta pleníssima, lliurament de 15 diplomes d'elemental; actuacions dels grups d'arpes, de guitarres petites, grans i en conjunt; del grup de vent; del de corda petits i grans; del de percussió i els 30 components de l'orquestra, dirigits per Josep Marín amb cinc precioses peces finals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.