Altafulla amb tota la il·lusió

12/4/10

Inversions del Govern Tripartit a Altafulla 2007-2008: 12 milions 593.704 e.:

desembre 2007: habitatges de lloguer a la Fassina (1 milió 11.259 e.)
gener 2008: escola del Roquissar (2 milions 689.919 e. + 154.720 e. en els 4 mòduls)
març 2008: restauració mosaics Vil·la dels Munts ( 54.969 e.)
maig 2008: habitatges de promoció pública de l'Hort de Pau -I (1 milió 571.881 e.)
setembre 2008: institut d'Altafulla al Roquissar ( 4 milions 309.550 e.)
setembre 2008: II fase de l'Hort de Pau (2 milions 801.406 e.)

Primer concert de Dimarts de Pasqua a l'ermita de s.Antoni de la coral Santa Rosalia de la Torre

Resultat esplèndid de qualitat i suficient d’assistència. Fou una horeta que volà per als oïdors als bancs de la nau, de plenitud interpretativa per als cantaires a l'altar. En nombre a parts iguals: un cinquantenar tant a dalt com a baix. Del ple, només l'alcalde i el nostre regidor, que hi veié boi totes les persones participatives / de bon gust convocades personalitzadament pel seu mòbil ja particular.
En una presentació argumentà el per què d'aquesta nou esdeveniment cultural, la meitat del catxet de l'actuació subvencionat per la Diputació: perquè Altafulla i la Torre han de relacionar-se: també vingué la companyia de teatre de la Torre. Perquè altafullenques canten amb la santa Rosalia. Perquè ens va meravellar el seu concert de Nadal, on vam ser convidats oficialment. I sobretot perquè els dimarts de Pasqua, històricament a l'ermita de sant Antoni de Pàdua (patró dels pescadors) s'aplegava bona part de la contornada, de la rodalia, sobretot de Baix a mar de la Torre.
El programa fou desplegat en quatre seccions, triades i dirigides per Natàlia Casasús:
en llatí, les quatre polifonies sacres dels s.XVI-XVII: Laudate Nomen Domini, de C.Tye; O Jesu Christe, de J,Vam Berchem; de T.L.Victoria, Popule meus i Cantate Domino de O.Pitoni.
en anglès, tres anthems (antifonies): An irish blessing; All things bright amb beautiful.
en català: quatre cançons populars: El rossinyol, harmonitzat per A.P.Moya; Joan del riu, per M.Oltra; Ton pare no té nas; per B.Bibiloni i Sota l'om, hamonitzat per Enric Morera.
quatre espirituals negres: OH happy day!; The storm is passsing over; Old time religion; It's me, oh Lord!. Amb Rosa Bertarn al piano electrònic.
Tota la logística i el piano fou servida per la pròpìa Coral santa Rosalia, amb un suplement de factura de 800 e. a pagar íntegrament per la part contractant.

El proper dimarts el Consell Sectorial de Cultura proposarà el reglament de la biblioteca al Ple d'abril.

Divendres, a la Sala de Plens, presentació de les dues narracions d'Héctor L. Bofill, ambientades a Afàmia /Altafulla: El principi satànic i Dafne. Hi signarà exemplars que vendrà la Llibreria del Lluís Canyelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.