Altafulla amb tota la il·lusió

22/3/10

La tarda de sant Josep, la junta de l'Ateneu de Dones acompanyades de les regidories de Cultura i d'Urbanisme visiten els futurs espais d'usdefruit després de la pròxima signatura d'un conveni.


Setmana decisiva per al nostre regidor: dimarts, al Consell de Cultura; dijous a la Comissió d'Hisenda i divendres al Ple, informarà, en demanarà dictamen i serà votat al Ple el reconeixament extrajudicial de les factures pendents d'actes culturals i festius de 2009 a pagar amb les partides d'enguany. Els conceptes i quantitats seran detallades en aquest blog, després de ser-ne informada la Sectorial de Cultura.


La sortida de Javi Sánchez consolida la victòria del C.D.Altafulla sobre el santa Creu de Calafell. Dóna la centrada al segon gol a Castro i culmina el tercer. Aplaudim que grups de joves i familiars segueixin i donin suport a l'equip quan juga a casa, les tardes de dissabte.


L'Administració de l'Estat ens ingressa 124.058 e. per compensar els beneficis fiscals en les quotes d'IBI otorgades a ACESA del 2004 al 2007.
Així aplica la Direcció General de Coordinació Financera amb les CCAA i Ents Locals l'acord de la Secretaria d'Estat d'Hisenda i Pressupostos del 15 de febrer que executa la sentència nº2092 de 25 de novembre de 2009 de la secció 8ª frl Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Madrid guanyada per BASE de la Diputació i un seguit d'Ajuntaments, entre ells el d'Altafulla.


Un centenar de propietaris de Baix a Mar volien que la Direcció Gral. del Cadastre del Ministeri d'Hisenda els desdomiciliés bancàriament el rebut l'IBI.
L'Ajuntament, que en té competència exclusiva de la gestió, en remetrà les sol•licituds a BASE, en qui la tenim delegada.
El seu objectiu, que " Desde este momento hasta nuevo aviso, el domicilio de pago será el que sigue (.......) a donde se deberán girar los recibos correspondientes, indicando cuantías, plazos de pago y lugar de ingreso de las cantidades pretendidas", tampoc està ben orientat: perquè un cop aprovat el padró, per edicte publicat al BOP, cadascun dels propietaris subjectes d'IBI, i dins el termini anunciat, si no pagem per domiciliació bancària hem d'anar a pagar a l'oficina de BASE al nostre Ajuntament.
L'única notificació domiciliada que rebrem serà per anunciar-nos els recàrrecs per impagament.
L'evident mala voluntat de complicar la gestió de l'IBI, tornant a procediments tradicionals - per cert, de quan el "castellano" tenia el monopoli com a llengua oficial i "la sufridas clases medias" pocs impostos pagaven - només complicarà la vida als habitualment tan mal aconsellats, segurament per allò que "la avaricia rompe el saco".


El nostre regidor, professor de secundària des de fa 30 cursos, ha fet vaga aquest dimecres.
La gota que ha fet vessar el got contra la gestió tecnòcrata i malfiant dels propis treballadors qualificats públics: la supressió de la línia de batxiller a 13 instituts, per "raons pressupostàries"; criteri que endevinem fa boi impossible l'establiment del batxiller a Altafulla quan pertoqui als actuals estudiants de 3r d'ESO i possibles noves matriculacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.