Altafulla amb tota la il·lusió

3/12/09

Nadal 2009: XI Fira de Nadal, a la plaça del Pou: aquest cap de setmana, abans del pont de la Constitució Immaculada: tardes / vespres del 4 i 5 de desembre;

tardes / vespres del 4 i 5 de desembre; matí diumenge 6
.
El divendres 4, a les 5 obriran les parades habituals. Els infants de l’escola Municipal de Música ens oferiran les seves nadales de veus blanques a 2/4 de 6; seguidament fruirem de la xocolatada gentilesa de la Pastisseria Carbonell de Baix a Mar. Cadascun dels dos vespres, el Grup de Solidaritat recollirà joguines i convidarà a l’encesa d’espelmes per a la Pau.
Dissabte, 5 , a la mateixa hora de les 5 de la tarda, obriran per segon dia les parades nadalenques. A 2/ 4 de 7, els esmentats actes del grup de Solidaritat. I, ara a les 7 del vespre, serà la Coral Nous Rebrots qui cantarà nadales.
El diumenge, d’onze a deus restaran obertes per tercer i últim dia les parades.
Enguany matineres i en les mateixes dates d’obertura de la Fira de santa Llúcia. Tan matineres que encara no tindrem guarnida la plaça amb la il•luminació extraordinària, i sobretot l’arbre nadalenc, a la plaça del Pou. Voluntat expressa dels paradistes, que consti.
Sort que traurem el pessebre artístic de Marta Balañá a la seva ubicació nadalenca, al fons del racó de la pujada de l’Hospital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.