Altafulla amb tota la il·lusió

4/8/08

A la plaça dels Masos de Vespella, els Castellers d’Altafulla recuperen el pilar de cinc

Per bé que de moment només carregat, donada la lentitud de l’execució, en ple migdia de diumenge d’agost en la FM de Vespella. Acompanyats de la boi colla agermanada, la Vella dels Xiquets de Tarragona. També hem descarregat el segon 2 de sis i el primer 5 de sis de la temporada.
L’alineació del nou pilar de cinc: a baixos, Jordi Vidal, que fou terç del de la Diada de la colla de 2001; a segons, Marc Capdevila; a terços, l’habitual Manolito García; d’aixecadora, Sílvia Mauri i d’enxeneta la Mar Pérez. A la plaça dels Vents de Baix a Mar d’Altafulla, la tarda del diumenge 17 d’agost el descarregarem!
Els Castellers d’Altafulla havien actuat fa dos diumenges, també al desavinent migdia d’estiu, al pati de balls de Tancat de la Nou. En oferta folklòrica de Festa Major compartida amb els més de seixanta bastoners també altafullencs; que amb els nans i gegants n’havien fet el cercavila. Esplet que també es desplaçarà com cada any a Ferra el dia de la Mare de Deu d’agost, però al cap al tard.
Però enguany les actuacions dels Castellers d’Altafulla al Baix Gaià ( que comencen a Baix a Mar de la Torre el vespre de sant Joan) han tingut dues sensibles absències: a Ardenya, començant-hi la temporada cada diumenge entorn de sant Jordi i, a la plaça de l’Ajuntament , a l’ombra de la capçada gegantina del plataner, de La Riera. La majoria de govern de CiU les ha suspeses…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.