Altafulla amb tota la il·lusió

29/4/08

Lliurades les 17 claus del nous pisos de lloguer públics

Lliurades les 17 claus del nous pisos de lloguer públics per a joves al conjunt de la Fassina.

Aquest dilluns al migdia a la Casa de la Vila d’Altafulla, amb l’assistència del director del servei territorial d’Adigsa a TGN i presidit pel nou alcalde i la nova regidora de benestar social d’Altafulla.
Jordi Navarro lloà la dedicació exemplar, dins la Costa Daurada i el Tarragonès, del nostre municipi a la promoció pública d’habitatge cedint terrenys municipals, fruit de la programació urbanística, a Incasòl (construcció) i Edigsa (gestió) de la Generalitat de Catalunya.
Tots el regidors presents del nostre Ple, tant del Nou govern com de l’oposició, van anar lliurant les claus al respectius nous llogaters joves. També se’ls va regalar unes llavors de les flors de l’alegria i un exemplar de la gran Història Moderna d’Altafulla.
Els 18 pisos (un el lloga l’ajuntament per a atendre urgències socials) al c/ de la Boga han estat projectats pels arquitectes Bergadà i Sardà amb un cost total de 1,01 M.€. Representa un edifici aïllat de quatre plantes. 15 dels pisos disposen de dos dormitoris i 3 d’un de sol. La seva superfície útil oscil·la entre 40 i 62 m2. A l’exterior situa 18 places d’aparcament. A les instal·lacions destaquen les plaques solars per a l’aigua calenta sanitària.
A la planta baixa el municipi disposarà del primer espai públic a Baix a Mar, de 140 m2.
Per a aquest regidor de PAU resulta prou emotiu l’haver assistit tant al lliurament de claus del seguit d’aparellades de la ronda d’Altafulla de la segona legislatura amb l’Alcalde Pijuan com a l’acte d’avui, més de vint anys després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.