Altafulla amb tota la il·lusió

31/1/08

Alta tafaneria de la crisi municipal

Divendres, 18 de gener, migdia: Del modest dinar, pagat amb fons municipals, per la visita de l’alcalde de TGN en són exclosos els regidors de l’oposició. Una nova mísera mesura d’estalvi.

Divendres,vespre: a la reunió de la majoria del Ple (PSC,AUPA,Ideal, PPC, PAU)comentem els possibles continguts de la reunió de dilluns del Ple informal i decidim presentar la moció de reprovació.

Diumenge, 20, tarda: El regidor de CiU ofereix a la del PPC d’entrar al govern.

Dilluns, 21, vespre: a la Sala de Comissions Ple informal. El govern en minoria rebutja la fòrmula de govern de concentració ofertada pel regidor d’Ideal. La majoria del Ple rebutgem la fòrmula d’acords puntuals ja que fins ara, i tampoc dins la reunió, no n’han ofert cap.
El “policia bo” d’ABG, Jano Francino Jr., ens prega que no presentéssim una futura moció de censura per donar tranquil·litat al personal municipal. Li replico que la crisi de governabilitat té com a causes les deficiències d’actuació de l’alcalde, de la macroregidora i de l’Alasà, agreujat pel clima depressiu i de pessimisme que proclamen.
Faig evinent que hem passat de la legitimitat de les eleccions a la una de nova: la de la majoria del Ple. Spuch manté que el Capità del Vaixell ha de seguir sent Farré com a cap del grup guanyador. L’endemà...

Dimarts, 22, matí: presentem la moció de reprovació. Trucades de la periodista del Punt per a calibrar l’abast de la crisi. En la informació de l’endemà consta que la regidora del PPC dóna una segona oportunitat al govern en minoria, quan calia dir que ja l’havien desaprofitada dins la reunió.

Comissions d’Hisenda i de Territori: ambient de diàleg i consens. Avançarem la data dos mesos de recaptació dels IBIS; reclamo amb èxit de fer públiques les dates per demanar les bonificacions del 20% de les famílies nombroses i de legalitzar la rebaixa de la taxa de transport escolar de batxillers. Aprovem alguna obra nova o de reforma, fent avinent que la recaptació final s’escaurà a final d’obra i no només sobre el cost de projecte declarat. Decidim per unanimitat i amb la màxima bona voluntat, dins la possible legalitat, que l’obertura de la porta de l’edifici tan estèticament reformat del c) de sant Martí s’ajusti a la que tenia anteriorment ( 40 cm. menys que l’ara construïda).

El regidor de CiU telefona el cap del PSC oferint-li l’alcaldia!

Dimecres, 23: A la Junta de Portanveus, el govern intenta al·legar contradiccions de redacció per evitar la moció de reprovació. Mantenen la proposta de nou gerent d’ensenyament que serà rebutjada per la majoria del Ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.