Altafulla amb tota la il·lusió

29/10/07

Assemblea Extraordinària del Centre d’esports Altafulla del 30 d’agost de 2007

A) Text llegit

“ Aquesta temporada la iniciarem com ja és sabut amb la problemàtica del mal estat del nostre camp; el que ens obliga a jugar els nostres partits fora del nostre terreny de joc. És per això que aquesta Junta directiva dins de l’àrea de la seva responsabilitat ha pres la decisió de demanar a aquesta assemblea de socis el corresponent permís per sol·licitar un préstec bancari que seria dedicat íntegrament a la instal·lació de la gespa artificial i millora de l’entorn del nostre camp.
Aquest préstec seguiria el mateix model que l’utilitza’t pel de Roda de Berà per a la instal·lació de la gespa artificial. És a dir el club seria el sol·licitant del préstec i l’Ajuntament el seu avalador.
Paral·lelament el club subscriuria i firmaria un conveni amb l’Ajuntament, mitjançant el qual aquest es comprometria a fer efectives les quotes mensuals derivades de l’esmentat préstec mitjançant subvencions i durant el temps de duració de l’esmentat préstec.
Creiem que aquesta és la millor solució que tenim en les nostres mans perquè d’una vegada per totes Altafulla tingui el camp que es mereix.”

B) Acords:

“ Com a tercer i últim punt de l’ordre del dia, el sr. President , en nom de la Junta Directiva, exposa a l’Assemblea la intenció de sol·licitar un préstec bancari amb la finalitat d’afrontar les despeses que s’originen per a la instal·lació de la gespa artificial. Per això és necessària l’aprovació per part d’aquesta assemblea d’aquesta sol·licitud. Després de la intervenció de diversos socis, aquesta proposta és passada votació estant aprovada per unanimitat. És per això que aquesta junta queda legitimada per sol·licitat l’esmentat préstec”.

C) Notificació a la Secretaria General de l’Esport (per correu certificat)

“ En compliment de l’establert a l’art. Nº35 dels nostres estatuts pel que fa a la sol·licitud de préstecs bancaris, adjunt els enviem l’acta de la junta extraordinària de socis convocada el passat 30 d’agost de 2007 amb aquesta finalitat, on fou aprovada per unanimitat la sol·licitud de préstec bancari per a la instal·lació al nostre camp de la gespa artificial.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.